Laadpaal leasen

Wij bieden de mogelijkheid om een laadpaal te leasen op basis van operational lease. Op die manier heb je er geen omkijken naar. Wij regelen de service en het onderhoud van de laadpaal.
  Waarom kiezen voor Charging Connect?

  Bij Charging Connect begrijpen we de unieke behoeften van elke klant. Daarom bieden we verschillende voordelen die ons onderscheiden:

  MMK-IMGL0099-HR-HR

  Eigen monteursdienst

  Ons ervaren team van monteurs zorgt voor een professionele installatie en service van laadpalen.

  Snelle installatie

  Wij streven ernaar om je laadpaal binnen 10 werkdagen na aanvraag te installeren, zodat je snel kunt genieten van het gemak van elektrisch laden.

  Nederlands product (Ratio laadpalen)

  Wij werken met hoogwaardige laadpalen van Ratio, een gerenommeerd Nederlands merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid.

  Leaseconstructies mogelijk

  Voor zowel particuliere als zakelijke klanten bieden wij flexibele leaseopties, zodat je zonder grote investering kunt profiteren van een laadoplossing op maat.

  Onderhoudscontracten en garantie

  Voor extra gemoedsrust bieden wij onderhoudscontracten en een garantieperiode van 5 jaar, zodat je zorgeloos kunt laden.

  Installatie meterkast

  Onze experts zorgen voor een professionele installatie van de benodigde apparatuur in je meterkast voor een veilige en betrouwbare laadoplossing.

  Graafwerkzaamheden en grondboring

  Indien nodig kunnen wij graafwerkzaamheden uitvoeren, inclusief sleufloos graven (grondboring), om de bekabeling voor je laadpaal aan te leggen.

  Subsidieaanvragen

  Wij helpen je bij het aanvragen van subsidies op het gebied van energietransitie, met name voor laadpalen, zodat je kunt profiteren van financiƫle ondersteuning.

  Abonnementen

  Naast onze installatie- en onderhoudsdiensten bieden wij verschillende abonnementen aan, zoals onderhoudscontracten en een laadpas, om je laadervaring te optimaliseren.

  installatieproces

  Het installatieproces van een laadpaal omvat verschillende stappen

  Nadat je een aanvraag hebt ingediend bij Charging Connect, zal een van onze deskundige werkvoorbereiders contact met je opnemen om een geschikte installatiedatum te plannen. Tijdens de installatie zal de monteur de benodigde bekabeling leggen, de laadpaal aansluiten op het elektriciteitsnetwerk en ervoor zorgen dat alles naar behoren functioneert. Na de installatie zal de monteur uitleg geven over het gebruik van de laadpaal en eventuele vragen beantwoorden.

  charging connect (78)

  vraag vrijblijvend een voorstel aan

  Om een goed voorstel of een offerte op maat te kunnen maken, hebben we enkele gegevens van je nodig. Neem contact met ons op en ons deskundige team helpt je graag verder.