charging connect

Slimme laders met app en digitale connectie

Een elektrische auto gebruikt al snel evenveel energie als de rest van je huis of bedrijf. Laden doe je het liefst als de tarieven laag zijn en het stroomaanbod groot. Controle over het laden en slim laden levert energiebesparing op en zorgt dat groene energie beter wordt gebruikt.

De Smart laders en Solar laders kunnen via de Ratio app en digitale connectie optimaal ingeregeld en bediend worden op afstand en geven totale controle en inzicht over je laadbeurten.
Onze laadpaal met app helpt de wereld vergroenen.

ZAPTEC GO Laadpaal

Prijs op aanvraag

De Zaptec Go maakt het mogelijk om jouw elektrische auto op een duurzame manier op te laden wanneer het jouw uitkomt. Deze prachtig ontworpen, simpele laadpaal voor thuisgebruik is verkrijgbaar in zes kleuren en zo groot als een tablet waardoor het weinig ruimte inneemt.

Wallbox Pulsar Max laadpaal

Prijs op aanvraag

Nu nog eenvoudiger, slimmer en sterker. Dat is de Pulsar Max van Wallbox. Deze gemakkelijk te installeren laadpaal is ontworpen voor zowel binnen- als buitengebruik en heeft een beschermingsgraad van IK10, waardoor hij klaar is voor alle weersomstandigheden.

vraag vrijblijvend een voorstel aan

Om een goed voorstel of een offerte op maat te kunnen maken, hebben we enkele gegevens van je nodig. Neem contact met ons op en ons deskundige team helpt je graag verder.